Makeup Revolution -Fortune favours the brave and Real Techniques Miracle Complexion Sponge 2 pack

08:02


Živjo dekleta!
Zadnje čase se veliko govori o zelo popularni Makeup Revolution-Fortune favours the brave paletki, zato sem se odločila, da jo sama kupim in preiskusim saj so barve neverjetno lepe. Med nakupom sem se odločila še za nakup Real Techniques Complexion Sponge 2 pack.




Sama sem velika ljubiteljica Makeup Revolution paletk, saj jih dobiš ogromno za zelo majhno ceno. Ponavadi imaš v paletki vsa senčila, ki jih rabiš za dnevni,naravni videz kot za smokey nočni videz. 
Paletka Fortune favours the brave je ustvarila britanska bloggerka in vsebuje 30 senčil in obojestranski čopič ter ogledalo. 




Paletka vsebuje 11 matt in 20 šimrastih/satenastih barv, od svetlih do temnih, tako, da se za vsako najde nekaj. Zraven se dobi čopič, ki je na sliki in na eni strani imamo gostejši in krajši del za nanašanje šimrastih barv in na drugi daljši in redkejši za zabrisovanje, da je naš videz popoln. Paletka mi je zelo všeč, večina senčil je zelo pigmentiranih, z kakimi 3 matt barvami se treba bolj potrudit, ampak se da z njimi narediti lep videz. Všeč pa mi je še posebaj raznolikost barv.



Swatchi prvih dveh vrstic

Swatchi drugih dveh vrstic

Videz, ki sem ga ustvarila z uporabo senčila (Latte, Skylight, Trasformer in New World)

                                                                                                                                                                  

                                       


Sama uporabljam za svojo podlago prav tako čopič kot gobico. Za orginalni Beauty blender se mi ne zdi vredno zapravljat, sem se pa odločila za arternativo kar je Real Techniques Mircle Sponge. Kupila sem paket, ki vsebuje dve gobici. Na zgornji sliki sem videz ustvarila z polovico z gobico, polovico pa z čopičem in mi končen videz z to gobico pozitivno presenetil. Mislim, da je gobica odlična za osebe s suho kožo, ni se mi zdelo, da vpije preveč produkta ter očisti se hitro in lepo.

Leva=navadna gobica, Desno=vlažna gobica

Oba produkta sta me navdušila in sem zelo zadovoljna z nakupom ter oba priporočam. Upam tudi, da vam je nov videz bloga všeč.:)

xoxo Tjaša

You Might Also Like

2 komentarji

  1. Meni so tele gobice sicer super ampak mi po 14ih dneh že začnejo pokat in se cefrat. Baje je bila prejšnja verzija precej boljša. Sem se odločila da raje v Nansy investiram ker mi celo leot zdrži :)

    OdgovoriIzbriši

Like us on Facebook

Follow

Flickr Images