Maybelline Vivid Matte liquid lipstick vs. Essence Matte Matte Matte longlasting lipgloss

07:38


Živjo drage moje! Za vas imam danes pripravljeno eno primerjavo med Maybelline Vivid Matte liquid lipstick in Essence Matte Matte Matte longlasting lipgloss. Enjoy!



Včeraj sem malo obiskala naš prelep Muller in ugotavljala, kaj je kaj zanimivega za poskusit.
Hitro me je pritegnilo Maybellinovo stojalo zaradi novih Vivid Matte Liquid šminke o katerih sem slišala dobre ocene.
Barve so me zelo pritegnile in sem hotela kar vse odnesti s sabo. Na koncu sem se odločila za št. 50 Nude Thrill, ki je lepe nude barve in ni preveč roza. Odtenek je lepa mešanica peachi in bež barve ter primerna za jesen in kak no makeup makeup look. Ni lepljiva in je zelo pigmentirana ter lepo kremasta, saj tako tudi ne izsuši ustnic. Se pa po mojem mnenju dlje časa suši kot ostale tekoče šminke in ni 100% matte kot sem pričakovala, mi je pa všeč kako izgleda.







Sama sem bolj nude lips punca, ampak sem se vseeno odločila za nakup pinki barve in sem najprej hotela kupiti Pink Charge od Maybellina, ko sem opazila, da ima tudi Essence nove matte glosse. Izbira barve v našem Mullerju me je razočarala, ampak sem na koncu izbrala Matte Matte Matte longlesting lipgloss v št. 03 Girl of today, ki je lepe pinki-vijolične barve. Barva me spominja na stari XXXL Longlasting lipgloss. Všeč mi je aplikator, ki ravno prave velikosti za moje ustnice ter vonj, kime spominja na karamelo. Ni tako kremast gloss kot Maybellinova šminka in s emi zdi, da ima tudi redkejšo formulo, ampak je blizu Maybellinovi.


.








Oba izdelka sta za svojo ceno zelo pigmentirana in kar obstojna. Barve so tudi prekrasni in laskajo večim podtonom in primerne za dnevni in večerni videz.
Upam, da vam je všeč primejava. Lahko še komot zapišete svoje mnenje,izkušnje ter kakšne slike drugih barv z temi izdelki.:)

Chat with you next time
XoXo Tjaša

You Might Also Like

3 komentarji

  1. Ravno včeraj sem stala pri stojalu in razmišljala ali naj kupim Vivid Matte, ampak sem se na koncu odločila za Sleek Matte glos. Tale Essence gloss imam le nekoliko drugačen odtenek in mi je glede na ceno, prekrivnost in pigmentiranost super. Prav tako je tudi dobro obstojen, kar mi je še toliko bolj všeč. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je tudi glede na ceno super:D
      Kje si kupila Sleek? V nasem Mullerju ga ni,vsaj nisem ga opazila-.-

      Izbriši
    2. Sleek Make Up sem kupila v Murski, Muller. Sem pa mogla kar malo iskat, vprašaj kar tam! I love it, se nisem mogla zadržati pri nakupu. xx

      Izbriši

Like us on Facebook

Follow

Flickr Images