My Favourite Foundations

09:18

Hejla lepotice!

Mislim, da je za vsako punco pomembna neka podlaga, da izenači naš ten, prekrije katere nepravilnosti in nam da malo sijaja.

Ker sem sama precej nesamozavestna glede svoje kože, sem dolgo časa iskala pravo podlago, ki bo odgovarjala vsem mojim potrebam.

Rada prekrijem svojo občasno rdečico okoli nosa in brade, ki jo povzročajo ženski hormoni pač, ter pegice, katere obožujem na drugih, na meni pa se enostavno zdijo prevelike in pretemne. Moj tip kože je drugače normalen in včasih si želim bolj prekrivnosti in matte izgled, včasih pa svež in devy.

Našla sem podlage, ki mi nudita vse! KONČNO:D

To sta Bourjois Healthy Mix Foundation in Catrice HD Liquid Coverage Foundation.




Healthy Mix uporabljam že nekaj let v odtenki 51-Light Vanilla in čeprav poskušam različne podlage, se vedno vrnem k tej. Ima bolj topel/rumenkast podton, imajo več barv in je podlaga primerna za vse svetlopoltke oziroma lepe Sneguljčice kot sama rada rečem. Prikrivnost je srednja, a se jo da dodelat,je prijetnega vonja in daje svež,zdrav videz. Podlaga je zdrava tudi za kožo saj vsebuje izvlečke sadja. Sicer piše, da zdrži do 16 ur, ampak meni se zdi, da jo treba zelo zafiksirat z pudrom v prahu ali sprejem, da zdrži veliko količino dneva, sploh dekletom z mastno kožo.




Catrice HD podlaga pa je prišla na trg k nam pred nekaj meseci in že ko sem jo opazila na internetu je dobila mojo pozornost že zaradi aplikatorja. Catricove podlage se mi že nasplošno zdijo vredne nakupa,saj so ugodne in dobre kvalitete, zato o nakupu nisem podvomila. Trenutno imam doma odtenek 020-Rose Beige, ki mi je v teh letnih časih pretemna malo, a ko hočem efekt, ki ga nudi ta podlaga, ji malo primešam zelo svetel Oriflamov VeryMe Smoothie Foundation. Ta podlaga oziroma odtenek je sicer bolj osnovana na mrzlem/roza podtonu, a se jo da nosit. Prikrivnost je kar velika, nudi matt izgled koži, a jo ne obteži. Čez dan malo zbledi, a če se na kožo doda malo brezbarvnega pudra v prahu, res trajala cel dan. Meni osebno pa ne zgleda lepo, če se izvaja ˝baking˝ tehnika, ko se uporablja ta podlaga, saj -vsaj na meni- lahko hiro izgleda kot, da je koža zelo suha.








Podlagi lepo izgledata tudi, če se ju malo pomeša. Mislim, da sem res našla podlagi, ki mi nudita vse kar potrebujem v dolečenem trenutku.
Kako pa sta tebi všeč ti podlagi, če si ju poskusila? Katero podlago uporabljaš ali še priporočaš?


Chat with you next time
XoXo Tjaša



You Might Also Like

6 komentarji

  1. Healthy Mix moram defintivno preizkusit, tega od Catrice pa tudi! Jooj, uboga denarnica bo spet jokala, hihi. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja,meni je Healthy Mix že dolgo ride or die, ta od Catrice pa je tudi že v tej kategoriji. Vredno je,toplo priporočam:))

      Izbriši
  2. Healthy Mix je tudi moja stalnica, že nekaj let. Je sploh odličen za suho kožo. Verjetno edini, ki ne poudarja suhih madežev. Tudi Catrice HD trenutno uporabljam. Mi je všeč finiš, čeprav bo najsvetlejši odtenek hitro pretemen. Na meni ni čisto mat, je pa dobro obstojen. Moja favorite podlaga je še Missha Perfect Cover BB krema. Sploh za zimo, ker je res svetla in daje čudovit sijaj :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja meni sta res top<3. Te pa še nisem zasledila,a si jo kupila v Mullerju?

      Izbriši
    2. Ne, to je korejska znamka. Kupujema na Jolse.com. :)

      Izbriši
  3. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    OdgovoriIzbriši

Like us on Facebook

Follow

Flickr Images