Spletna trgovina Manzara

03:39

Pozdravljene lepotičke!

Danes imam spet za vas posebno objavo,ki se pa tiče mode,ampak ne bo navadna objava.
Verjetno ste že slišale za spletno trgovino Manzara.si,ki nudi zelo lepa in ugodna oblačila večinoma za ženske in nekaj za moške.Ampak ne ostanejo samo pri oblačilih,temveč nudijo tudi modne dodatke,spodnje perilo,puste kostume in različne lifestyle pripomočke ter igrače za otroke.



                                                     
Jaz sem spletno stran našla,ko sem prijateljici pomagala iskati ideje za obleko za maturanski ples in sem bila pozitivno presenečena nad prelepimi svečanimi in elegantnimi oblekami ter njihovo nizko ceno. Obleke lahko kupite v različnih velikostih in barvah in v njih se vsaka ženska res lahko počuti kot na rdeči preprogi.

 
poročni obleki sanja vsaka punca že od malih nog in tudi te so po novem na spletni stran Manzara. Cene so kar ugodne,nudijo veliko izbire v velikosti in ogromno stilov tako,da si vsako nevesto nekaj najde.
 Velikosti najdete od XS do 4XL,cene od 240 do 1450 evrov ter od kratkih do dolgih oblek. Artikle lahko vrnete v času 14 dneh,imajo pa tudi hitro ter  brezplačno dostavo nad 35 evrov. Pa si poglejmo nekaj stilov poročnih oblek. Mene  so te res pritegnile,saj vidim v vsaki nekoga. 











 Zgornje obleke so primerne za bolj konzervativne neveste,ki nočejo kazati preveč dekolteja. Stran nudi obleke,ki so čisto zaprte ali pa majo preko srčastega dekolteja čipko za večjo eleganco. Take obleke so primerne tudi za starejše neveste.







Kratke obleke so res bolj neobičajne za klasično poroko,ampak treba razmišljat izven kroga. Tako obleko neveste izberejo za manjšo in sproščeno poroko,ki je mogoče na morju,saj jo tako ne umažejo in se lahko sproščeno gibljejo. Tako obleko se lahko seveda izbere za druge priložnosti tudi.






 Naslednji tip obleke je za punce,ki so vedno sanjale,da bodo na svoj poročni dan kot princeske. Te imajo A linijo krila in poudarjajo bolj zgornji del telesa. Pri tem stilu prav tako najdemo klasično obleko,konzervativno z rokavi in čipko. Te obleke so tradicionalne z modnim preobratom,saj imamo tudi dodatke kot so pas s pentljo.






Zadnje obleke,ki so mi takoj padle v oči pa niso več tako tradicionalne in imajo svoj poseben dodatek,ki ga nudijo obleki. Prva je lepa preprosta obleka,ki ji daje zanimivost rožnata naramnica z vlečko. Take obleke še nisem nikjer videla in mi je res posebna. Seveda se najdejo obleke za neveste,ki hočejo pokazat obline in drugi stil obleke je pravi za to. Seveda govorim o stilu morske deklice,ki je v zadnjih letih izmed najpopularnejših stilov poročnih oblek.
Ni pa vsaka nevesta enaka in hoče še posebaj izstopati,zato nočejo obleko v beli barvi. Na strani sem našla tole prelepo obleko,ki je lepe Ivory barve in je zato posebaj lepa.

Kot vidite stran Manzara.si nudi za vsakega nekaj,posebeno lep dodatek pa so poročne obleke,ki so raznolike in prelepe. Ker se bliža tudi sezona porok vam lastniki strani nudijo 10% POPUST pri nakupu poročne obleke s kodo WEDDING-12 in brezplačno poštnino.


Upam,da vam je objava všeč!

Chat with you next time
XoXo Tjaša

You Might Also Like

2 komentarji

  1. Super objava! ♡ Stran sem prvič obiskala, ko sem lani iskala kopalke in se mi zdi njihova pundba kar super, nisem pa se še odločila za nakup.

    Tudi te poročne obleke izgledajo fantastično.

    xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Congratulation!I feel sad that I couldn't participate in your competition.
    I have started reading your blog posts recently CV writing services.
    My friend recommended your blog and now I feel its worth reading your posts

    OdgovoriIzbriši

Like us on Facebook

Follow

Flickr Images