summermbeauty-blogger event 2017

22:09

Živjo lepotičke!

Danes bom z vami podrobneje delila petkovo srečanje slovenskih beauty blogerk v Mariboru v Vetrinjskem dvoru. Srečanje se imenuje SummerMBeauty,ki se je letos organiziralo že drugič.Tri prelepe lepotne blogerke so se zelo potrudile za nas in organizirale srečanje,ki je potekalo ves dan.

Najprej smo prispele na prelepo lokacijo,ki se nahaja v centru mesta,a ima svoj intimni prostor in dvorišče. Osebno me je fascinirala. Ob prihodu so nas organizatorke povabile noter,kjer so nam podarile sliko,ki so jo izbrale z naših Instagram profilov. Takoj so nas pozdravili tudi predstavniki kozmetike Pease. Čakalo nas je tudi vino in druge osvežitve za dobrodošlico.






Sledila je predstavitev in spoznavanje izdelkov znamke Biobaza,ki skrbi za nego kože. Po odmoru,kjer smo se spoznavale,klepetale in uživale ob sladoledu,je sledil del katerega sem se verjetno najbolj veselila,saj tudi sama hočem postati vizažistka kot Barbara Visket,ki nam je predstavila izdelke Nee Make Up Milano ter delila s skupino nasvete za ličenje in se na koncu posvetila še posameznicam z vprašanji o njihovem osebnem ličenju. Sledila je krajša predstavitev znamke Karbonoir,ki nam s bio ogljem z kokosovih lupin ponuja izdelek,ki pobeli zobe. Organizirali so nagradno igro za nas in smo poskusile narediti najbolj edinstvene,zanimive in lepe slike izdelka.Po nagradni igri je prišel čas za prigrizke ter lepotna tržnica. Tam sem si vzela čas za zanimivo poslikavo s bleščicami,ki se imenuje Belana. Gospa mi je poslikavo,ki bi jo sama verjetno risala 2 uri,na roko uspela naredit v max. 10min. Čez seveda posula prelepe bleščice,ki so popolne za poletje. Če bom imela priložnost še to poletje, bom sigurno obiskala salon. Na tržnici smo se bolj spozanle z predstavniki znamk,ki bodo navedene spodaj in tudi povprašale za kakšni nasvet in pokremljale o izdelkih.



















Na koncu so se pa nam predstavile lepotičke: Fiona,lastnica spletne trgovine z oblačili imenovane Everly,blogerka Neja Stoilkovsky ter vlogerka Leja oziroma kot jo poznamo ostali Lepa Afna. Z nami so delile svoje izkušnje,skrivnosti in nasvete za uspeh. Bilo je lepo ugotoviti,da nismo same v tem ter imamo enake strahove in čutimo pritisk družine in publike. Ugotovile smo tudi,da so njim in marsikateri od nas pomagali ravno fantje,ki samo začudeno gledajo ko omenimo makeup. Zanimivo a ne?















Bilo se je čudovito udeležit takega eventa,kjer smo bile združene blogerke z celotne Slovenije in se spoznat med sabo. Dekleta so čudovita in sem zelo vesela,da sem lahko del tako pomembne skupnosti,ki je vsaj dan večja in uspešnejša. Drugo leto,če bo vse po sreči se spet vidimo.

Zelo lepo bi se rada zahvalila organizatorkam: Ajdi Volovšek ( Just Ajda blog),Sindi Kustec (Sindiana Jones blog) ter Nini Novak (Nina Novak blog),ki jim je res uspelo nas zbrat vse in poskrbet za zabavo ter tudi učenje.Seveda gre velika zahvala tudi sponzorjem:

Elite MB Catering
Barcaffe Black&Easy
Sladolednica BUM
La Popsi
Pullus
Fructal
Everly
Rosies Store
Essence
Lush
Ličila.si
Glina.si
Malinca
Yanumi
Karbonoir
Ziaja
Avon
Soraya
Annemarie Börlind
Paese
Ikona
Perfect Body MB
Keune
Calvin Klein
Biobaza
Nee Make Up Milano
Galerija Spa
Boft Slovenija

Upam,da sem približala pogled v ta pravi slovenski bloger event!
POZOR: BODITE POZORNE NA KAKŠNE OCENE IZDELKOV TER NAGRADNO IGRO!!

Chat with you next time!
XoXo Tjaša

You Might Also Like

0 komentarji

Like us on Facebook

Follow

Flickr Images