MIXA SKIN CARE

08:44

Za kožo treba najbolj skrbeti,saj je prvo kar ljudje vidijo. Če koža ne bo lepa,tudi make-up ne bo lep,čeprav imate mogoče bolj drago kozmetiko.

Sama sem bila navdušena nad Cien Aqua Moisturising kremo,ampak je kakšni mesec nazaj moja povrhnjica postala kar suha in sem na obrazu imela grde luske,make-up je posledično izgledal katastrofalno in sem se odločila poskusit Mixa Foaming Cleansing Cream Anti-dryness za suho in občutljivo kožo ter Mixa Hyalurogel  light kremo


Mixa Foaming Cleansing Cream Anti-dryness
Mixa Foaming Cleansing Cream Anti-dryness je nežen čistilni gel za suho in občutljivo kožo,ki je obogaten z kremo in vlažilnim glicerinom. Kožo varuje pred izsušitvijo ter jo očisti in naredi mehko. Je brez parabenov,vsebuje glycerin,mandljevo olje ter veliko drugih koristnih sestavin. Bila sem sicer skeptična glede tega,da je penast gel,saj pena ponavadi izsušuje,ampak sem bila pozitivno presenečena. Gel uporabljam zjutraj in zvečer in mojo kožo naredi mehko,čisto ter se lepo dopolnjuje s kremo.



Mixa Hyalurogel  light krema
Ta krema je trenutno zame najbolj pomemben izdelek mojo vsakodnevno rutino. Najbolj me je pritegnilo to,da je pri opisu pisalo,da se lahkotna tekstura hitro vpije,navlaži povrhnjico in vlažnost v njej zadrži. Krema vsebuje 7% glicerin ter je obogatena s hialuronsko kislino,ki jo že imamo v telesu in je koristna za vlaženje kože. Nažalost pa ne vsebuje zaščitnega faktorja(SPF),zato seveda priporočam še uporabo kreme za sončenje z zaželjenim faktorjem.Najbolj pa mi je pri kremi všeč,da se hitro vpije,jo ne čutim na obrazu in res nudi vlažnost,ki jo potrebujem, Z malo količino prideš daleč,saj se lepo razmaže in ne potrebuješ ogromno produkta. V tem mesecu,ki jo imam mi je kožo res spremenila. Kožo imam sicer še suho,ampak povrhnjica si je opomogla in nimam več grdih luskic na obrazu. 



Upam,da vam je bila ocena všeč. 
Zanima pa me.če ste poskusili Mixa izdelke ter kakšna je vaša nega kože v tem letnem času?
Chat with you next time
XoXo Tjaša

You Might Also Like

2 komentarji

  1. Mixa izdelkov še nisem imela, do zdaj sem uporabljala Biodermo in Hemptouch. Moja nega kože je precej enostavna; kožo si očistim z baby robčki (rees mi odgovarjajo, ker nimam kakršnihkoli problemov s kožo), vse skupaj še dodobra očistim z Afrodita tonikom ter vedno uporabim še kremo Hemptouch. Od časa do časa si privoščim piling Johnny Organic in pa medeno masko znamke Herbio.

    xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh super rutina. Ti maš tako ali tako lepo kožo. Tudi sama sem uporabljala Johnny Organic piling in je bil super,ampak mi je zmanjkal,treba bo novega naročit.

      Izbriši

Like us on Facebook

Follow

Flickr Images