Mirati day cream review

12:13

Pozdravljene!

Pred nekaj tedni me je kontaktirala Mirati ekipa z vprašanjem, če bi sodelovala v izzivu za mirati ambasadorko. Za njihove izdelke prej še nisem slišala, zato me je stvar pritegnila in sem sprejela izziv. Izdelek, ki sem ga hotela poskusiti je bila dnevna krema za obraz. 

(Slika s katero tekmujem v izzivu)


Zelo lepa se mi je zdela že sama embalaža, saj je lepe modro bele barve z dodatkom rumene in že s tem deluje kot preprosta a učinkovita krema. Ko sem raziskovala kakšna sploh je krema sem pogledala sestavine in opazila, da vsebuje ghee maslo,aloe vero ter honeysuckle olje, ki skrbijo za vlažnost kože ter jo zaščitijo. Najbolj me je razveselilo dejstvo, da krema ni testirana na živalih in je primerna za vse tipe kože. Je prijetnega vonja, ki je svež in ni premočen. Tekstura je tekoča, a ne preveč in se lepo vpije v kožo, brez občutka obteženja in lepljivosti kot nekatere gostejše kreme. Prav tako je lepa podlaga za ličila.









Sama sem prejšnji mesec imela probleme z alergijami in extremno suho kožo, katero nekaj dni nisem smela negovati z čistilnimi geli in kremami. Ko je teh nekaj dni minilo sem se vsak dan mazala s kremo in mi je po nekaj dneh koži vrnila vso vlago, ki jo je izgubila.


Kremo in druge izdelke lahko naročite na njihovi spletni strani, kjer imajo vse izdelke za lepo in zdravo kožo: http://miraticosmetics.com/si/
Cena dnevne kreme (75ml) je: 23,65 evrov

Lepo je bilo sodelovati v izzivu in poskusiti ta izdelek, ki ga priporočam osebam s suho kožo. 
Držte pesti in bomo klepetale naslednjič.:)

XoXo Tjaša

You Might Also Like

2 komentarji

  1. Meni je tudi že sama embalaža zelo všeč! Zbrala sem si sicer kremo za roke, ki me je navdušila in verjamem da bi me tudi ostali zdelki :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Mene je čisto navdušila.
    Mislim,da bi potrebovala celotno kolekcijo haha:)

    OdgovoriIzbriši

Like us on Facebook

Follow

Flickr Images