My Fall Favourites

06:46

Živjo punce!

Letos je jesen hitro prišla med naše kraje in hvala bogu ni bilo dosti dežja, ampak je bilo kar nekaj oblačnih dni, kar blogerkam povzroča precej težav, ko hočemo fotografirat izdelke.
Mene so to jesen navdušili ogromno izdelki, predvsem pa tekoče matte šminke, ki so prava senzacija letos.




Za lepo barvno jesen mi je všeč Makeup Revolution-Fortune favours the brave, ki vsebuje lepe, tople odtenke, ki so primerni sicer za vse letne čase, ampak za jesen mi je res top! Moje mnenje o paletki si lahko prebereš tudi tukaj --> Ocena makeup-revolution-fortune-favours-brave.html.



Za zapeljive oči sem poskusila tudi Bourjois Radiant black Volume reveal maskaro, ki mi res podaljša trpalnice, doda volumen in jih lepo razporedi. Tudi krtačka je lepo gibljiva in se prilagaja trpalnicam in tudi dodatno ogledalce ne škodi.
Druga maskara, ki sem jo poskusila po predlogu soblogerk je Loreal Mega volume miss Hippie maskara, ki me je navdušila koliko volumna doda mojim trpalnicam. Obe maskari dodata volumen, ampak se mi zdi, da je Bourjoisova maskara bolj za dnevne elegantne videze, Lorealova pa za bolj dramatičen videz.


Moja največja želja in kar sem dolgo čakala, da je Muller dobil spet v zalogo pa je bila Sleek Highlight paletta v odtenku Solistice. Paletka vsebuje 4 ostenke osvetljevalcev, ki so neverjetni. Vsebuje en kremast highligh, v odtenku viole, rumen odtenek in kožni odtenek. En sam nanos z čopičem in je tako kot rečejo ˝highligt on fleek˝. Kot UV žarki. Še lepše in naravno izgleda, če zblendiraš z gobico ali čopičem za podlago. Lep zdrav sijaj tudi v mrzlih časih.


Navdušila me je tudi nova Catriceva podlaga, katere oceno si lahko tudi prebereš tukaj-->

V mrzlih časih moramo še dodatno skrbeti za lase, zato sem začela uporabljat La Croa olje z Argana in makedamije, ki omamno diši in res naredi lase mehke in navlažene. Uporabljam tudi šampon in balzam, ki sta odlična. Ta kolekcija me je res navdušila, saj so moji lasje bolj zdravi in lepi.




Jeseni uporabljamo tudi dišeče sveče za lepe, sproščajoče vonje, zato poskrbimo tudi, da mi dišimo. Sama ima v lasti YSL Manifesto parfum in vlažilno kremo za roke, ki dišita prelepo in sexi. Tako mi ga je bilo škoda uporabljat, saj je zelo drag, ampak sem ga to jesen ponovno začela uporabljat in se ponovno zaljubila vanj. Tako sem žalostna, da ga bo počasi zmanjkalo :(.



Za na konec pa moja nova obsesija in mogoče odvisnost. Matte tekoče šminke!
Nove in najljubše so Trend it up ultra matte v odtenkih 090 in 035, Maybelline Vivid matte liquid v odtenku 50 nude thrill in seveda trenutno top Sleed Matte me v odtenku Shabby Chic. Ti odtenki so zame popolni za jasen in jaz sem tako zaljubljena v njih, da jih bom uporabljala cel čas.



Kateri izdelki pa so tebe to jesen navdušili? Imaš kakšne predloge izdelkov, ki bi jih lahko poskusila?

Chat with you next time
XoXo Tjaša

You Might Also Like

4 komentarji

  1. Hej, kje se lahko kupi šminke Sleed Matte me

    OdgovoriIzbriši
  2. Vidim, da je paleta za oči deležna veliko ljubezni :D. Mene najbolj pritegnejo ti izredno bleščičasti odtenki v njej :). Solstice je tudi mene navdušila. Eni najbolj svetlečih osvetljevalcev. Imam točenega a la Manifesto in mi je vsekakor med ljubšimi. Ima tak pudrast vonj, ki mi je bil vedno všeč :)
    Super favoriti ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja tolko jo že uporablajm,da me je strah,ko bodo najljubši odtenki zmanjkal:(. V to highlight paletko pa sem tako zaljubljena,da groza,še prijateljice so tako navdušene, da kar naprej moram ponavljat kera je,ker že letijo v Muller:D. Manifesto je res poseben ja,pa še lepa steklenička<3.

      Izbriši

Like us on Facebook

Follow

Flickr Images