MaxFactor Pan Stik

07:05

Hello Beauties!

Today I wanted to share with you a faoundation that I have been loving so much foe the last month and a half. Yes.. I´m talking about the MaxFactor foundation...Pan Stik.

Živjo lepotičke!
Danes bi z vami delila novo podlago, v katero sem zaljubljena zadnji mesec in pol. In ja, govorim o MaxFactorjevi podlagi... Pan Stik.



Because of the colder months and time of the year, my skin also changed and became more pale. I still love my Bourjois Healthy mix and Catrice Nude Illusion, but at the moment these dwo are too dark for me. So I went looking for more light foundation. I really wanted the MaxFactor Miracle Tuch Foundation but every where I went my shade witch is Cream Ivory wasn´t anywhere. I was not to shure about it, but then I tried  the Pan Stik in the shade 12 true beige.

S spremembami letnega časa se je tudi moja koža spremenila in postala bolj bleda. Še vedno obožujem svoji Bourjois Healthy mix in Catrice Nude Illusion podlagi, ampak sta trenutno pretemni za mene. Ko sem šla iskat novo podlago sem si res želela MaxFactor Miracle Tuch podlago, ampak kam koli sem šla, ni bilo mojega odtenka, ki je Cream Ivory. Nisem bila ravno prepričana, a sem vseeno vzela Pan Stik in the shade 12 true beige.



             This is left from more then a month. I really did´t think is going to last so long./ To je ostalo po več kak mesecu. Res nisem mislila,da ga bom imela tako dolgo.



As soon as I got home I had to trie it on. The Pan Stik is a creamy foundation suitable for normal/dry skin. I applied it very lightly on the upper part of my cheeks,nose,the middle of my forehead and on my chin. Then I blended it with a founadation brush. I was so suprised when I saw how well it blendes, because creamy foundations usualy don´t blend that well. A small, light amount was enouhg for my whole face and hided every thing. I have a lot of big and dark frecless and sometimes I want to hide them just a little bit and this foundation does that, but not to much so I´m not looking like I´m wearing a mask and my frecless still show. The foundation stays on all day, but I wouldn´t recomended for girls with extreamly dry skin. I also have dry skin but not so much, so for me it works, but on someone with very dry skin I think it wouldn´t.

Takoj ko sem prišla domov sem ga morala poskusiti. Pan Stik je kremasta podlaga v stiku primerna za normalno/suh kožo. Nanesla sem zelo narahlo na zgornji del lic, na nos, sprednji del čela in brado. Potem sem vse zblendirala in sem bila zelo presenečena nad tem,kako se ta kremasta podlaga dobro zblendira, saj se take podlage ponavadi zelo slabo. Mali rahli nanos na teh mestih, je bil dovolj za moj cel obraz in prekril vse nepravilnosti,  Imam velike, temne pegice po večini obraza in včasih jih rada malo zakrijem in ta podlaga je to odlično naredila. Nisem izgledala kot, da nosim masko in tudi pegice so bile ravno dovolj skrite a hkrati opazne kot hočem. Podlaga ostane na obrazu cel dan, ampak nebi je priporočala nekomu z extremno suho kožo, jaz imam sicer tudi suho ampak ne tako zelo, zato meni odgovarja, mislim pa da nekom z zelo suho kožo nebi.

Price: Almost 9 euro  /  Cena: Skoraj 9 evorv

Well that is it for today, chat with you soon / No to je za danes vse,kmalu bomo spet klepetali

xoxo Tjaša

You Might Also Like

10 komentarji

  1. Pa res izgleda zelo svetel odtenek. Jaz sem vedno želela preizkusiti kakšno takšno podlago, ker izgleda izjemno priročno. Moram naslednjič pogledati v trgovini:).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Avtor je odstranil ta komentar.

      Izbriši
    2. Ja je kar svetel,ampak ga lahko potemnis z pudrom v prahu/bronzerjem;). Drugace mislim, da je ta najsvetlejsi. Meni je res top in res je prirocen. Super,javi kako bos zadovolna;)

      Izbriši
  2. Jaz sem Pan Sticku zvesta že pet let :D Pa isti odtenek. Včasih če hočem res dobro prekrivnost ga nanesem na cle obraz in z Baby blenderjem zblendiram, drugače mi je pa ful super tudi kot korektor za majhne nepravilnosti :) In ja zgleda da bo šel ful hitro ampak ne gre :D
    P.S: a ti je bilo kaj uporabnega v paketku? ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja meni je res super in mislim,da ga bom kar dolgo uporabljala saj tudi kaj preveč drag ni. Drugače pa ja, najlepša hvala:) Zdaj ker sem bila malo odsotna mam v planu kar nekaj objav tudi z nekaj tvojimi produkti (če mi jih prej ne zmanjka:/). Obožujem vijoličen lak<3

      Izbriši
  3. Jaz sem jo uporabljala kot korektor - na mozoljčkih in tudi pod očmi in se je obnesla odlično. Nikoli po celem obrazu, ker se mi zdi, da da čist preveč prekrivnosti (tudi če se res potrudiš z nanosom), sama je pa ne rabim. Zagotovo je to eden boljših Maxfactor produktov!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja tudi kot korektor je super. Meni osebno pod očmi ne odgovarja niti ena podlaga ker imam čudno teksturo (kljub kremicam:-.-),zato tudi moram pazit kako jo nanašam,ker drugače dobim cake face...Srečnica, da en rabiš dosti prekrivnosti:D Se strinjam. Res je super. Mikajo me še Face finity 3 in 1,Color adapt in pa Corector sticks:P

      Izbriši
  4. Tale izdelek pa prvič vidim, mogoče preslabo gledam Maxfactor poličke v drogerijah. Tudi meni je všeč Bourjois Healthy mix ampak sem pripravljena poskusit nekaj novega, tako da ta pride ta izdelek definitivno v opcijo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je Bourjois res super, ampak tudi ta je top,cenejsi,prirocen in zgleda, da je mala kolocina ampak drzi zelo dolgo.
      Javi kako ti bo vsec:)

      Izbriši
  5. Wau pa res zgleda svetu. Morem ga preverit v trgovini! Jaz bi ga bolj kot korektor uporabljala. Ali pa kakšen dan, ko si želim čisto prekriti svojo kožo :)

    OdgovoriIzbriši

Like us on Facebook

Follow

Flickr Images