Favourites from 2016

06:07

Pozdravljene lepotice!

O moj bog,ta objava bi morala biti na blogu kar nekaj časa že. Mi je kar nerodno kako zamujam,ampak mislim,da vam bo vseeno všeč.Najprej vam želim SREČNO in ZDRAVO 2017!Naj se vam zadani cilji uresničijo in naj bo to leto še lepše in uspešnejše kot prejšnje.

Zamujam praktično mesec dni,ampak sem vseeno z vami želela deliti svoje najljubše produkte iz leta 2016. O vseh omenjenih izdelkih sem že naredila oceno,od katerih povezave bodo spodaj.

Začela bi z osnovo,torej obrazom:

- L'oreal Pure Clay maska me je navdušila že pri prvi uporabi in do zdaj me še ni razočarala. Uporabljam jo dvakrat tedensko. Moja koža je po uporabi čista in sijoča.

- Naslednji produkt za nego kože je Balea Vital krema za predel okoli oči in smejalnih linij. Uporabljam jo zvečer in zjutraj in predel okoli očeh je lepo navlažen in posvetljen, smejalne linije pa so manj opazne,ko sem naličena.

-Pred podlago uporabljam tudi Oriflame The One Illuskin face primer,ki je odličen sploh za suho kožo,saj kot piše,da sijoč,zdrav videz,kožo navlaži in podlaga ostane dlje časa na obrazu.

- Za podlago ne uporabljam ničesar drugega kot Catrice HD Liquid Coverage. Že sama pumpica me navdušuje,saj lahko uporabim količino,ki jo res potrebujem in lahko pazim,da je ni preveč. Koži da lep matt videz,ampak ne preveč,da bi se na suhi koži grdo videl.

-Ta korektor ne menjam za noben denar. Kot veste govorim o Catrice Liguid Camouflage korektorju. Ne samo,da je vodoodporen,ampak tudi zakrije vse kar je potrebno in da osvetlitveni učinek.Poskrbi za vse kar si lahko želite.

-Zadnji na spisku za najljubše izdelke za obraz leta 2016 je Sleek highlighting paletka v odtenku Solstice,ki vsebuje lepe štiri odtenke osvetljevalca. Vsebuje enega kremnega in tri v prahu. Ta paletka mislim,da odgovarja večini tenom in zato je super. Verjetno ste že slišale izraz ˝highlight on fleek˝.To pomeni,da ob upoabi rabite sončna očala.




Na vrsti so oči: 

-To leto je me najbolj navdušila paletka za oči od Makeup Revolutiona Fortune Favours the Brave,ki vsebuje 30 odtenkov,primernih za dnevni videz,malo drznejši videz,extremni smokey eye...V glavnem kateri koli videz hočeš poustvarit ti ta paleta zadostuje.

-Za večji poudarek na očeh sem iskala maskaro,ki nudi veliko volumna. To sem našla pri Loreal Mega volume miss Hippie maskari,ki je odlična za moja dolge,a redke trpalnice.

- Za obri,ki okvirijo oči pa je moj najljubši izdelek Catrice Eye Brow Stylist v odtenku 02. Odtenek je perfekten in se da z njo ustvarit lepe obrvi.



Naslednje so ustnice in nohti:

- Za nohte mi je zadnje mesece najljubši lak Trend it up Soft matte v odtenku 020. Odtenek je lepe temno vijolične/rdeče barve.

- Šminke,ki so bile v 2016 a must have,so bile zame: Trend it up Ultra matte lipcream v odtenku 035 in 090. Barve so primerne za dan in noč,ne izsušijo ustnic in so dolgoobstojne.

-Naslednja tekoča šminka,ki mi je top je Sleek Matte Me v odtenku Shabby Chic. Te tekoče matte šminke ne morem prehvalit in jo uporabljam večkrat kot bi smela.

-Navadna šminka,ki ima top odtenek pa je Essence Long lasting 28. Je lepe kakav rjave barve,ki poudari celoten videz. Mislim,da bo ta šminka še dolgo med mojimi top.



Ne smemo pa pozabit na lase:

- Mislim,da se vse strinjate,da so Batiste suhi šamponi eni izmed najboljših. Vedno sem uporabljala tistega za rjavolaske,ampak sem enkrat za spemembno poskusila Batiste dry shampoo Cherry,ki ima enak efekt kot navadni,samo da ima omamni vonj po češnjah,da lasje izgledajo čisti in še dišijo neverjetno.

- Ta La Croa Argan kolekcija je neverjetno prijazna do mojih las. Največ sem ob nakupu pričakovala od balzama in olja in nista me razočarala. Balzam naredi moje lase mehke in dišeče,olje pa bolj zdrave kot dejansko so. Če pride dan,ko pozabim uporabit olje se takoj pozna in so lasje bolj suhi in trdi.

- Kokosovo olje bo od zdaj naprej vedno v mojem življenju,saj je po uporabi nekaj tednov moje lase extremno spemenil. Lasje so mi v manj kot dveh mesecih zrastli za 6cm,kar je za mene ogromno saj moji lasje ne rasejo. Navlaži lasišče in lasje so mehki kot še nikoli.




Zadnji a TOP pa so seveda čopiči:

-Te čopiče z Aliexpressa ne morem prehvalit. So isti kot ZOEVA, ampak dosti cenejši. Kvaliteta je super za malo ceno,pa še lepi so.


POVEZAVE DO OCEN:
Paletka 

Kateri izdelki so pa navdušili tebe v pejšnjem letu?
Chat with you next time!
XoXo Tjaša

You Might Also Like

2 komentarji

  1. L'orealova maska in Catrice Liquid Camouflage sta res odličniva. HD Liquid Coverage pa še morem bolj sprobat, po prvih vtisih lahko samo povem, da mi oksidira na koži. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja,zdi se mi,da ta HD podlaga ni za vsakega.Na meni je skoraj oksidiral vsak puder,ampak ta ni. Sem pa ličila pijateljico za portfolio in sem ga uporabila na njej pa je tudi oksidiral nekaj malega:/.

      Izbriši

Like us on Facebook

Follow

Flickr Images