Golden Rose Haul

05:58

Živjo lepotičke!

Mislim,da vsi poznamo Golden Rose. Če ne pa si kar oglejte njihove izdelke na njihovi  uradni strani ali na ličila.si.

Sama sem doolgo planirala nakup njihovih izdelkov,ampak sem malo raziskovala kaj se splača kupit in kaj je res tisto top. No pa sem nekaj tednov nazaj res odločila za nakup na ličila.si. Pa poglejmo kaj sem kupila in kakšni so izdelki.




Sama imam majhne,povešene oči,ki pri malo bolj intenzivnem videzu potrebujejo trpalnice,ki lepo oblikujejo in poudarijo oči in ker moje niso dovolj,so umetne trpalnice ˝a must!˝. Sama tudi mislim,da umetne trpalnice res poudarijo videz,barvo oči in senčil in so lep dodatek, ko se hočem počutiti extra lepo.

Za nohte vedno poskušam najti lepe barve lakov,ki polepšajo moje nohte in roke. Ta lak je na spletni strani izgledal malo drugače in nisem pričakovala te barve,ampak mi je v živo dejansko še lepši. 

Ustnic pred leti nisem rada poudarjala. Vedno so mi bili pomembni podlaga in oči,ampak v zadnji polovici 2016,sem se zaljubila v šminke in seveda je bilo treba dodat vsaj dve šminkici.Ena standart barve zame,druga pa malo izven mojega udobja.




Če iščeš naravne trpalnice,ki so udobne in se z lahkoto nanašajo ter da so cenovno ugodne,so Golden Rose 08 trpalnice prave zate. Sama semdo zdaj umetne trpalnice morala vedno krajšat ali rezat na več delčkov,da so se prilegale mojim majhnim,povešenim učkam in izgledale naravno. Da ne omenjam mojo nerodnost pri tem.

Ta model je prvi,ki sem ga poskusila in do zdaj,ko sem jih nosila ni še nihče ugotovil,da nosim umetne trpalnice,sem pa vseeno dobila že kar nekaj komplimentov.
Priporočila mi jih je Neža,ki piše blog Rosetuchmakeup (Poglejte tudi njen nasvet kako očistiti trpalnice,ker res pomaga) in ker ji res zaupam in je super blogerka sem jih takoj naročila.Škatlica vsebuje par trpalnic in črno lepilo za čim bolj naraven izgled. Stanejo pa 4.90 na Ličila.si.


Vem-manikura obvezna haha

 Ker je Golden Rose ugodna znamka in seveda trpalnice niso bile dovolj sem pobrskala med laki,ki so neverjetno lepi. Lak Ice Chic v odtenki 20 me je kar pritegnil,ampak kot sem že omenila je na strani izgledal kot lak z navadnim finišem,ampak je bolj metalic. Mi je pa zato še lepši. Če bi imela seveda daljše in lepše nohte bi barva bolj prišla do izraza,ampak vam zagotavljam,da je res lep odtenek. Za pigmentirnost kot je na sliki so potrebni trije sloji,kar me je malo razočaralo,ampak se preživi. Cena lakca je 1.60.






Nazadnje pa je bilo treba dodati šminke seveda. Izbrala sem kolekcijo Vision Lipstick,ki vsebuje tudi vitamin E. Najprej sem izbrala standardni odtenek zame,kar je temno rdeča oziroma odtenek 111 ter nekaj,v čemer se ne počutim ravno udobno in to je roza šminka. To pa sem kupila v odtenku 104. Šminke so lepo kremaste in dajo ustnicam lep sijaj,ne poudarjajo suhe dele in so kar obstojne, Navajena sem sicer trenutno bolj na matte šminke in njihovo obstojnost,ampak so me lepo presenetile. Moram pa priznati,da se v odtenku 104 ne počutim najbolje. Se mi zdi,da mi res ne paše. Ena pa stane 2.50.


Odtenek 111



Odtenek 104





POZOR!
Še nekaj ocen Golden Rose izdelkov,ki so jih napisale druge slovenske blogerke:


 Kako se pa vam zdi zdi ta zadnji odtenek? Sama se kar ne morem navadit.
Priporočate kakšni Golden Rose izdelek,ki vas je navdušil?

Chat with you next time
XoXo Tjaša






You Might Also Like

5 komentarji

  1. Super zgleda vse tole in paše ti tudi zadnji odtenek...
    Čim več uspehov pri tvojem blogu ti želim. Lep pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  2. Zadnji pinki odtenek je fantastičen! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. V živo je bolj tk tk,nevem,nisem prepričana v ta odtenek:/

      Izbriši
  3. Odtenek 111 mi je zelo všeč :) Se mi zdi, da ti zelo pristaja.

    OdgovoriIzbriši

Like us on Facebook

Follow

Flickr Images