Christmas gift ideas for her!

04:50

Živjo!
Seveda smo v najbolj veselem mesecu, ki se ga vedno (že avgusta) najbolj veselim in mislim, da bi tako vzdušje med ljudmi moralo biti celo leto in bi svet bil dosti lepši. 
Najprej nisem nekaj extra premišljevala o tem, ampak me je mami pohecala, če sem že napisala Božičku kaj si želim za letos in sem misla. da bi mogoče napisala objavo o idejah za obdarovanje vaše drage,hčerke,mamo...


Mislim, da ima vsaka ženska rada parfum, ampak če niste prepričani glede pravega vonja, malo preverite dišave, ki jih že ima, da dobite približno idejo kakšni vonji so ji všeč. Sama ne gledam preveč na to, če je dišava bolj za zimo ali poletje, razen če je vonj res bolj cvetlični ga prišparam za spomlad/poletje, v drugačnem primeru pa glavno, da diši je zame najbolj pomembno. 






Prav tako lahko parfume kupite v Refanu, kjer imajo cenejšo verzijo dragih parfumov, ki pa prav tako lepo in dolgo dišijo. Lahko jih tudi naročite preko Oriflama ali Avona, ki imajo prav tako prelepe vonje,

Če smo že pri dišavah so seveda dišeče sveče MUST HAVE. Glede na božični čas so meni najbolj všeč kakšne rdeče z vonjem cimeta ali kaj podobnega, samo seveda morate upoštevati kaj osebi, ki jo obdarujete diši.







Trenutno je vsepovsod tudi ogromnoo darilnih setov, kjer vsekakor lahko nekaj najdete, kar bo vsekakor odgovarjalo dami. Najdete lahko sete z kozmetiko, nego telesa, las, obraza, s parfumi, masažnimi olji... V glavnem, ni ženske, ki nebi bila vesela kaj takega.





Če smo že pri kozmetiki sama imam rada palete senčil,šminke,čopiče za hitrejši in boljši nanos ličil... Ker nekateri ne vedo glede tega, kje začeti in kaj se sploh rabi so proizvajalci tudi poskrbeli za sete.

















To je nekaj stvari, ki vem za mnogo žensk, ki bi jih bile vesele. Lahko ste tudi bolj osebni in ustvarjali in jim sami izdelate in podarite koledar z vašimi skupnimi slikami ali lonček, oblačila, darilni bon za najljubšo trgovino, nakit, kakšno knjigo oz. nekaj kar oseba rabi ali si želi. Sami jih najbolj poznate in veste kaj je tisto nekaj kar si želi ali rabi.
Upam, da vam je kaj pomagala objava pri idejah, če jih imate še sami kaj jih napišite v komentarje.:)

Prijetno praznujte in vesel Božič!!

Chat with you next time
 xoxo Tjaša


You Might Also Like

1 komentarji

Like us on Facebook

Follow

Flickr Images